Vintage

Vintage


Vintage 002 - Chileno

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

De Chileno vloerkleden zijn geweven zonder opvallende patronen. Het zijn juist de vrolijke kleurencombinaties, vaak geïnspireerd op de lokale natuur, die deze vloerkleden hun karakter geven. Deze vintage kleden hebben een authentieke uitstraling. De kleine imperfecties geven dit vloerkleed een bijzonder karakter. Afmeting: ...cm x ...cmMateriaal: 100% wol Wasvoorschrift: dry clean (zie p..

Vintage 003 - Chileno

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Deze vintage vloerkleden hebben een authentieke uitstraling en gaan al wat jaartjes langer mee. Dit zijn vloerkleedjes op leeftijd en ze bevatten daardoor meer oneffenheden. De Chileno kleden zijn geweven zonder opvallende patronen. Het zijn juist de vrolijke kleurencombinaties, vaak geïnspireerd op de lokale natuur, die deze vloerkleden hun karakter geven. Afmeting: 161cm x 146cmMateriaal: 1..

Vintage 004 - Chileno

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Deze vintage vloerkleden hebben een authentieke uitstraling en gaan al wat jaartjes langer mee. Dit zijn vloerkleedjes op leeftijd en ze bevatten daardoor meer oneffenheden. De Chileno kleden zijn geweven zonder opvallende patronen. Het zijn juist de vrolijke kleurencombinaties, vaak geïnspireerd op de lokale natuur, die deze vloerkleden hun karakter geven. Afmeting: 163cm x 147cmMateriaal: 1..

Vintage 005 - Peruana

€ 249,00 Excl. BTW: € 205,79

Deze vintage vloerkleden hebben een authentieke uitstraling en gaan al wat jaartjes langer mee. Dit zijn vloerkleedjes op leeftijd en ze bevatten daardoor meer oneffenheden. De Peruana vloerkleden hebben een bijzondere uitstraling. De patronen beelden verschillende objecten uit zoals flora en fauna. De weeftechniek van deze kleden vergt extra vaardigheden en hierdoor zijn ze gecompliceerder o..

Vintage 006 - Boliviana

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Deze vintage vloerkleden hebben een authentieke uitstraling en gaan al wat jaartjes langer mee. Dit zijn vloerkleedjes op leeftijd en ze bevatten daardoor meer oneffenheden. De Boliviana vloerkleden hebben een etnische uitstraling. De geometrische vormen typeren deze kleden en zijn geweven uit eigen inspiratie. De combinatie van patronen en kleuren maakt elk vloerkleed uniek.Afmeting: 159cm x..

Vintage 007 - Peruana

€ 249,00 Excl. BTW: € 205,79

Deze vintage vloerkleden hebben een authentieke uitstraling en gaan al wat jaartjes langer mee. Dit zijn vloerkleedjes op leeftijd en ze bevatten daardoor meer oneffenheden. De Peruana vloerkleden hebben een bijzondere uitstraling. De patronen beelden verschillende objecten uit zoals flora en fauna. De weeftechniek van de kleden vergt extra vaardigheden en hierdoor zijn ze gecompliceerder om ..

Vintage 008 - Chileno

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Deze vintage vloerkleden hebben een authentieke uitstraling en gaan al wat jaartjes langer mee. Dit zijn vloerkleedjes op leeftijd en ze bevatten daardoor meer oneffenheden. De Chileno kleden zijn geweven zonder opvallende patronen. Het zijn juist de vrolijke kleurencombinaties, vaak geïnspireerd op de lokale natuur, die deze vloerkleden hun karakter geven. Afmeting: 173cm x 133cmMateriaal: 1..

Vintage 009 - Chileno

€ 199,00 Excl. BTW: € 164,46

Deze vintage vloerkleden hebben een authentieke uitstraling en gaan al wat jaartjes langer mee. Dit zijn vloerkleedjes op leeftijd en ze bevatten daardoor meer oneffenheden. De Chileno kleden zijn geweven zonder opvallende patronen. Het zijn juist de vrolijke kleurencombinaties, vaak geïnspireerd op de lokale natuur, die deze vloerkleden hun karakter geven. Afmeting: 153cm x 148cmMateriaal: 1..

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8