SHPD in de Media


Het upcoming Nederlandse interieurmerk Sheeped ken je waarschijnlijk nog niet, maar verdient zeker succes op de Nederlandse markt. Een jong merk, met unieke handgeweven kleden en kussens uit Zuid-Amerika, die van jouw saaie interieur een vrolijk en kleurrijk paradijs maken. Ook wel bekend als; Frazadas. Benieuwd naar dit mooie merk en de unieke exemplaren uit de Sheeped collectie? Lees dan snel verder en wordt net als wij fan!


Product Review, Nieuwsbrief

Lees het hele artikel op The Daily DutchyWow, wat een kleurexplosie hier bij Sheeped. Dit is een bijzonder adresje, gerund door de reislustige Tim en Anna. Tijdens een van hun reizen door Zuid-Amerika werden ze op slag verliefd op de bijzondere kleden en kussens van schapenwol die ze daar tegenkwamen. Die kleden worden daar trouwens frazada' genoemd, en worden altijd maar in één stuks gemaakt. Altijd uniek dus! Duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan voorop bij Sheeped. Erg mooi en origineel!

Webshop Review

Lees het hele artikel op Flavourites.nl


Twee jaar geleden kwam ik in een kleurloze fase terecht. De invulling van mijn leven was niet kleurloos gelukkig, maar wel mijn kleding en interieur. Hoe meer zwart en wit, hoe beter, was mijn motto. Hoewel ik in mijn kleding nog steeds zweer bij zwart, kom ik daar langzaam maar zeker een beetje op terug. Want kleur geeft het leven letterlijk kleur! En daarom heb ik besloten weer wat kleur in mijn interieur te brengen, met deze prachtige items van Sheeped!

Webshop Review

Lees het hele artikel op Damespraatjes.nl


Als je onze nieuwsbrief ontvangt heb je ze vast al voorbij zien komen want ze staan in onze Top 10 deze week; de prachtige met de hand geweven kleden en kussens van Sheeped.nl. Kleurrijk (alle combi's zijn goed!) en eyecathers in huis, of tuin. En... ik ben helemaal hotel-de-botel van hun collectie!


Product Review, Nieuwsbrief

Lees het hele artikel op Flavourites.nl

Webshop Review

Lees het hele artikel op Stekmagazine.nl