RETOURNEREN

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je online aankoop, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht willen we je verzoeken om een retourverzoek te doen middels het formulier hieronder. Je ontvangt van ons hierna een verzendlabel voor gratis retourneren binnen Nederland. We verzoeken je daarnaast het meegeleverde retour-formulier volledig in te vullen en dit terug te sturen met je pakket. Wil je een product retourneren vanuit het buitenland, stuur het pakket dan naar het volgende adres: 

Sheeped
Lyceumstraat 8
1814 BS Alkmaar

Na ontvangst worden alle artikelen geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd. Je ontvangt van ons een bevestiging dat je pakket is ontvangen en dat je volledige aankoopbedrag wordt teruggestort op de door jouw gebruikte betaalrekening. 

Zijn er nog vragen over de levering of het retour proces of kunnen we je ergens anders mee helpen? We staan je graag te woord! We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00uur tot 18.00uur via 072 220 55 16. En per e-mail kun je ons 24/7 bereiken via info@sheeped.nl

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.