Levering

Zodra je een bestelling geplaatst hebt geplaatst wordt je op verschillende momenten tijdens het verzendproces via e-mail op de hoogte gehouden van je bestelling. We proberen pakketten binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling te verzenden, met uitzondering van weekends en feestdagen. Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer via e-mail. Hiermee kan je je pakket volgen tot aan je voordeur. Je pakket wordt binnen 1-2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met PostNL en er kan worden gevraagd om een handtekening voor ontvangst. Mocht je niet thuis zijn op het moment dat het pakket wordt bezorgd, dan zal de vervoerder een briefje achterlaten met verdere informatie over het ontvangen van je pakket. Verzenden bij Sheeped is GRATIS. Let op: het retourneren is echter wel op eigen kosten.

Retourneren

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je online aankoop, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht willen we je vragen om binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket onderstaand retour-formulier in te vullen. Daarnaast verzoeken we je om het meegeleverde retour-formulier volledig in te vullen en dit terug te sturen met je pakket naar het volgende adres:
  • Sheeped
  • Lyceumstraat 8
  • 1814BS Alkmaar
Na ontvangst worden alle artikelen geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd. Je ontvangt van ons een bevestiging dat je pakket is ontvangen en dat je volledige aankoopbedrag wordt teruggestort op de door jouw gebruikte betaalrekening. Zijn er nog vragen over de levering of het retour proces of kunnen we je ergens anders mee helpen? We staan je graag te woord! We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00uur tot 18.00uur via 072 220 55 16. En per e-mail kun je ons 24/7 bereiken via info@sheeped.nl

Retouraanvraag

Uw gegevens
Product informatie