Betalen

Veilig Betalen

Bij Sheeped kan je veilig en altijd GRATIS betalen.

Deze worden afgehandeld door de online betaaldienst Mollie, een betrouwbare en bekende naam. De volgende betaalmogelijkheden worden door ons aangeboden.

Betaalmogelijkheden

iDEAL - De meest gebruikte gratis online betaalmethode in Nederland waarmee je kunt betalen via je eigen bank. iDEAL werkt samen met 10 grote banken in Nederland: ABN-AMRO, ASN bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Wij ontvangen gelijk een bericht dat de betaling ontvangen is, dus kunnen we de bestelling direct verzenden.

Creditcard - Wereldwijd het meest gebruikte online betaalmiddel. We accepteren onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa.

Paypal - Met Paypal kan je met een e-mailadres en wachtwoord online betalingen verzenden op een gemakkelijke en veilige manier. 

Bancontact - Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd.